ROSPUUTTOAJAN ” RETKEILYÄ” VIHTI BOWLINGISSA

 

 ViRettiläisiä keilaamassa Vihdin Bowlingissa

Vaikka emme ole sokerista, niin sateiset ja loskaiset iltaretket eivät ole kivoja. Meillä ViRetiläisillä  on sellaisille illoille varattu ohjelmaa mm Nummelaan Vihti Bowlingin keilailusalille.

 Niinpä sateisena torstaina 3.11. oli kaksi rataa varattu kahdeksalle keilaajalle klo 18-20. Saapuessamme salille oli ensin kenkien vaihto. Onneksi siellä oli  varattu ruhtinaallisen paljon eri kokoisia keilailukenkiä, ettei tarvitse jonottaa niiden vapautumista.

Suorittaessamme maksun pääsemme meille varatuille radoille hakemaan sopivia keilapalloja. Sitten pelaaminen voi alkaa. Radan lähelle näyttöruuduille ilmestyy nimemme ja pistemäärä heitetyn keilapallon jälkeen. Keiloja kaatuu vaihtuvalla menestyksellä; kaikki tai vain osa. Joskus keilat jäävät niin hassusti, että vaikka kuinka yrittäisit paikkoa, pallo pyörii ränniin jommalta kummalta sivulta tai vain yksi kaatuu ja yksi jää heilumaan paikalleen. Niin keilailu jatkuu. Välillä kaatuvat kaikki ja välillä pallo suoraan ränniin. Joskus koko systeemi menee jumiin ja keilojen pystytyslaite jää alas radalle. Siinä menee sitten hetki, kun radan henkilökunta tulee korjaamaan tilanteen ja peli voi jatkua. Tässä välissä on mukava hakea juotavaa ja valmistautua uuteen koitokseen. Joskus olemme laskeneet pisteet kilpailumielessä, kun meillä on ollut useampi rata ja enemmän osanottajia. Nyt tyydymme nauttimaan pelistä. Harjoitus tekee mestarin.

 Ilta kuluu nopeasti ja taas olemme viettäneet mukavan illan yhdessä pelaten. Samalla olemme sopineet seuraavan tapaamisen. Jäämme odottamaan Jouluista Jäseniltaa Vihdin seurakunnan Riuttarannan saunalla.

 

Mia ViRet

 

Comments are closed.