Kesä alkaa olla parhaimmillaan ainakin näin Vihdin korkeudella. Juhannusta odotellaan ja lomamatkaa Kilpisjärvelle kahdeksi viikoksi ja kolmas tullaan sitten rauhallisesti alaspäin. Kotiutumisaika on heinäkuun puolessa välissä. Sitä ennen kuitenkin pistäydytään Korteniemen perinnetilalla sunnuntaina 17.6. katselemassa luonnonkukkia ja laulamassa kansakoululauluja. Muistathan ilmoittautua minulle viimeistään 13.6. neumia@suomi24.fi tai 045- 1319128.Toki mukaan pääsee myöhemminkin, mutta olisi hyvä tietää lähtijöiden määrä etukäteen, jotta voidaan sopia mahdollisia yhteiskyytejä. Eväitä sopii ottaa mukaan ja kahvit tai teet termariin. Päivä tulee olemaan pitkä, mutta mielenkiintoinen.
Heinäkuun puolenvälin jälkeen alkaa lähestyä Retkeilypäivät Joensuun Hopealahdessa. Viime Retkeilijä-lehdessä oli päivien ohjelma ja ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen tulee tehdä 20.7.mennessä sähköpostilla sihalli@hotmail.com tai puhelimitse Ilmo Nousiainen 050- 5431954. Minä ainakin olen lähdössä, joten mukaan vaan. Jään kyllä sitten Karjalankierrokselle, josta seuraavassa.
Retkeilypäivien jälkeen on heti TRL:n Retkeilyviikko Karjalankierros. Majoittuminen Ukonjoen kämpällä (sisämajoitus) tai teltoilla/asuntovaunuilla ja -autoilla kämpän pihalla. Majoittumismaksut ovat samat kuin normaalivarauksessa ja omat eväät. Ilmoittautuminen ja kämppävaraus TRL toimistoon 045- 1369744. Lisätietoja Ilmo Nousiaiselta puh.050 Ð 5431954. Siitäkin on juttua viimeisessä Retkeilijä-lehdessä, joten lue ja tule mukaan.
Olen varannut uuden Einari-kämpän Ukonjoelta, johon mahtuu 5 henkeä + yksi varavuoteeseen. Viikon mökkimaksu olisi 250€ jaettuna lähtijämäärällä. Tällä hetkellä olisi minun lisäksi yksi lähtijä, joten vielä mahtuisi joukkoon 3 tai 4 reipasta retkeilijää. Soittele tai laita sähköpostia neumia@suomi24.fi tai puh. 045- 1319128.
Kotisivuja päivitetään seuraavan kerran elokuun loppupuolella heti Merellisen perheleirin jälkeen, joka on 11.- 12.8. Katso lisätietoja Retkeilijä-lehdestä sivu 8 alalaita. Lehden sivuille pääset ViRetin kotisivujen kautta kohdasta linkit. äretkeilykesää odotellessa!
Mia

Comments are closed.