Tervehdys kaikille virettiläisille ja muillekin tätä palstaa lukeville kanssaretkeilijöille.
Kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Lumet alkavat olla jo sulina, ainakin näillä korkeuksilla, joten sukset ja muut talven liikkumisvälineet saa laittaa talviteloille. Nyt on pyörien kunnostuksen ja kanoottien esille oton aika. Vihdin Retkeilijöiden toimintakausi on lähtenyt hyvin liikkeelle. Olemme jo kokoontuneet Vienan Karjala-iltaan, vietetty kevätkokouksessa seuramme 25-vuotisjuhlaa pienimuotoisesti ja käyty kummiseuroissa vierailemassa. Kangasalan Retkeilijöiden kanssa olimme lumikenkäilemässä tukikohtana Torppa ja Kurjenrahkan kansallispuistossa retkeilimme Turun seudun Retkeilijöiden opastuksella. Vielä on tulossa ”kummitteluretki” Karjalan Retkeilijöiden kanssa Meri-Teijoon Helatorstaina, jatkuen aina Äitienpäivään saakka. Melomaan lähdemme Kangasalan Retkeilijöiden matkassa Vääräjoelle 18.5. Meille Nuuksion kansallispuiston kupeessa oleville retkeilijöille Haltia- luontokeskuksen avaaminen toukokuun 31. on merkittävä päivä. Sitä ennen on TRL liittokokous Keuruun Asunnassa su 26.5, jossa valitaan luottamushenkilöt tulevalle kolmivuotiskaudelle. Kevättalkoita on luvassa Ukonjoella 18.- 19.5. ja Lapin majoilla 9.-16.6. Retkeilypäiviä vietetään kevennetyssä muodossa Ukonjoella. Elotreffien nimellä vietettävä tapahtuma on 2.- 4.8. Joten sinne kaikki ovat tervetulleita. Suomessa tullaan viettämään ensimmäisen kerran ”Suomen Luonnon Päivää” 31.8. ja siihen voi tulla jotain tapahtumaa, jota ei osattu huomioida toimintasuunnitelmaa laadittaessa. Tiedotamme siitä jäsenistöä s-postilla ja facebook – ryhmässä.
Tässä on päällisin puolin toimintamme syksyyn saakka. Päivitämme sivujamme jälleen elo – syyskuussa ja viimeistään samoihin aikoihin seuraavan Retkeilijä-lehden ilmestyessä 2.9.
Retkeilyterveisin Mia
Ps. Jos joukostamme löytyisi henkilö, joka osaisi laittaa meidän kotisivujemme kuvagallerian kuntoon, olisin tosi iloinen. Ota minuun yhteyttä niin päästään valkkaamaan kuvia.

Comments are closed.