ViRetin jäsentiedote 5/2020

Vihdin Retkeilijät ry

Jäsentiedote  5/2020

Syksyinen tervehdys !

Kesän retket ovat takanapäin ja nyt odotellaan ruskan puhkeamista täällä etelässä. Toivottavasti olette päässeet nauttimaan kesästä ja alkusyksystä terveinä.

ViRetin retket ovat toteutuneet kesäkuun Meikonretken jälkeen lähes suunnitellusti, vain yksi retki jäi kokematta. Viimeisenä olimme Utön majakkasaarella, joka taas näytti meille ilmojen suhteen parastaan. Sinne on aina niin mukava mennä Kovasen Hannan palvelujen äärelle.

Syksyn retkistä ja kokouksista seuraavaa:

Toimintasuunnitelman mukaan syyskuulle olisi Liesjärven kansallispuiston retki 26.9.la.

Lähtö Nummelan Rientolan pihalta klo 10 ja Vihdin kk linjalasta klo 10.20.

Saapumispaikka Liesjärven kansallispuistossa on Pirttilahden pysäköintipaikka, josta kävelisimme Savilahteen ja takaisin. Matka n 5 km edestakaisin. Savilahdessa olisi nuotiopaikka, missä evästellä.

Ennakkoilmoittautumiset Mialle s-postilla miaviret88@gmail.com tai puh. 045- 1319128  23.9. mennessä. Samalla voit kertoa tarvitsetko kyydin tai voitko tarjota sitä. Varustus säänmukainen ja eväät tietty.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

ViRetin sääntömääräinen  KEVÄTKOKOUS pidetään 1.10.-20 klo 17.30 Rientolassa. Korona teki tepposensa keväällä niin hoidetaan tämäkin velvollisuus pois päiväjärjestyksestä.

Kokouksen jälkeen jatketaan toimintasuunnitelman ideointia tulevalle toimintavuodelle 2021, joka on myös Työväen Retkeilyliiton 50v juhla- ja Liittokokousvuosi, joka tulee näkyä myös toimintasuunnitelmassamme. KAHVITARJOILU!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

ViRetin  SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS pidetään Rientolassa to 19.11.-20  alkaen klo 17.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

                     KAHVITARJOILU  TERVETULOA!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jouluista jäseniltaa vietetään su 13. joulukuuta, mutta paikka ja tapa miten vietämme on vielä mietinnässä. Siitä lisää lähempänä joulukuuta.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

ENNAKKOTIETONA!

Olemme järjestämässä tammikuulle 2021 kuntotapahtumaa Pajulahden Urheiluopistolle  ke.- pe 13.1.- 15.1 -21. Tämä tulee olemaan TRL:n juhlavuoden aloitustapahtuma. Tämän vuoden tammikuun kyseinen tapahtuma sai liikkeelle paljon väkeä etelän seuroista. Meillä on mahdollisuus lisätä yksi päivä alkuun eli  ti 12.1., koska meillä oli hieman kiire siirtyä ohjelman mukaan paikasta toiseen ja välillä piti syödäkin.

Paikka on varattu, samoin ohjaajat ja olen lupautunut hoitamaan tapahtuman järjestelyt. Hinta tulee olemaan pitempi versio 220 € ja päivää lyhempi 150€ sisältäen majoituksen 2h huoneissa, ruokailut ja ohjelman.

Laittakaapa päivät muistiin niin palaan asiaan vielä viimeistään marraskuussa.

JA VIELÄ YKSI ENNAKKO!

Uusin kummiseuramme Tiurahovin Ystävät järjestää TIURAHOVIIN Muonion Tiurajärvelle 13 km päähän Ylläksestä ja Äkäslompolosta

KAAMOSMATKAN 28.12.20 – 2.1.21.

 Hinnat:  Alustavasti aikuiset 395€ ja lapset 195€ sisältäen matkat, ruokailut: aamupala, eväät tunturiin, päivällinen ja iltapala. Mikäli KORONA ANTAA MYÖDEN myös iltarientoja 2 kertaa Äkäslompoloon.

Tiurahovin ihana sauna joka ilta ja varmaan myös mukavaa muuta ohjelmaa iltapuhteisiin. Palaan tästäkin matkasta myöhemmin.

 

Retkeilyterveisin.                             

Mia                                                   

 

 

 

Comments are closed.