JÄSENTIEDOTE 4/22 ( 23.5)

Vihdin Retkeilijät ry

Jäsentiedote 4/22

Tervehdys!

Kevät etenee huimaa vauhtia ja toimintamme samaten. Kummiseuraretki Karjalan ja Länsi-Karjalan retkeilijöiden kanssa on tulevan viikon Helatorstaista sunnuntaihin. Yhtään peruutusta ei onneksi ole vielä tullut. Toivotaan, että ilmat suosivat meitä.

Sen jälkeen tulevat retket ovat sitten jo vuorossa:

Kesäkuu

4.6. la     

Vielä muistutukseksi ex-tempore retki METTÄ – AKSUN MÖKILLE  la 4.6.-22.  Lähdetään kimppakyydeillä Nummelan Rientolan pihalta klo 9.30 kohti Härkälän monitoimikeskuksen   parkkipaikkaa Otalammentie 193, Otalampi, jossa  olemme n. klo 10. Muualta tulevat ajavat suoraan monitoimikeskuksen parkkiin. Siitä jatketaan matkaa  Vakkamäen talon pihalle, johon jätämme autot. Oppaamme Raine Vakkamäki johdattaa meidät mökille, johon on n. 4 km metsäautotietä.

 Retkeen on hyvä  varata aikaa 3 – 4 tuntia. Meillä ei ole kiire. Toivotaan, että ilma sallii evästelyn nuotiotulilla. Mökkiin pääsee vaihtamaan vaatteita, jos  tarvitsee.  Ilmoittautuminen Mialle 045- 1319128 tai s-postilla miaviret88@gmail.com  pe klo 16  mennessä.

 Säävaraus! Retken peruuntumisesta ilmoitetaan s-postilla ja ViRetin fb:ssä.

19.6.su  

Suomen Luonnonkukkapäivän retki tehdään Lopen Luutalammille. Lähtö Rientolasta klo 10  kimppakyydein. Varaa retkeen aikaa klo 15 saakka. Katso   googlesta Lopen Luutalammin  lähtöpiste.   Varusteet: Vaatetus sään mukaan ja eväät. Mikäli sää pysyy pitkään sateettomana.  Lammen pystyy kiertämään vaelluskengillä. Maasto on tasaista ja hyvin kuljettavaa. Pituus on  n 7 km ( ympyräreitti). Reitillä on yksi tulipaikka, jossa voimme evästellä ja paistella  makkaroita.  Ilmoittautumiset Mialle 16.6. to s-postilla tai p 045-1319128. Kerro samalla tarvitsetko kyydin tai  voitko sitä tarjota.

  Säävaraus! Retken peruuntumisesta ilmoitetaan s-postilla ja ViRetin fb:ssä.

 

22.6.ke  

  Yrttikurssi Nuoringon Hannan Yrttipirtillä Maasojalla. Kurssi järjestetään, jos  osanottajia on vähintään 6 – max 10. Osallistumismaksu 25€ suoraan Hannalle.Kurssin kesto 3h klo 17.- 20. Ilmoittautuminen Mialle 20.6. mennessä miaviret88@gmail.com tai p.045-1319128.

Tässä meidän kesäkuu olisi. Jotain pientä iltajuttua voidaan vielä kehitellä, mutta siitä ilmoitetaan ajoissa s-postilla.

 Ne, jotka eivät tule koko ajaksi Kummiseuraretkelle voivat toki osallistua Liesjärven retkelle 27.5.klo 11.30 Pirttilahden lähtöpaikalta Katteluksentie tai Torronsuon retkelle la 28.5. Sieltä lähdetään retkelle klo 10 Kiljamon pysäköintialueelta Somerontie 732 Tammela.

Kummiseuraretkelle lähtijät! Muistakaa Kultakukkuraan lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. Myös omat retki- ja iltagrillimakkarat. Muuten päivien retkieväät kuuluvat hintaan. Päivällisten jälkeen talkoillaan tiskit koneeseen ja muuten siivotaan ruokasali. Varmaan meidän reippaat miehet hoitavat saunojen lämmityksen.

Retkiä odotellessa,

Mia ;))

Comments are closed.