ViRetin JÄSENTIEDOTE 2/22

ViRetin Jäsentiedote 2/22

Aurinkoista tammikuun lauantaita!

Nyt sitten alkaisi olemaan linnunpönttöjen tarkistusten aika.

Olemme suunnitelleet kaksi retkeä katsomaan, miten pöntöissämme on viime kesänä asusteltu ja samalla puhdistamme pönttöjä, sekä teemme huoltotoimenpiteitä, mikäli niitä tarvitaan.

29.1.la      

Lähdemme klo 9 Rientolan pihalta kimppakyydein kohti Tervalampea ja Nuuksion Valklammen porttia, josta lähdemme kävellen Saarilammen reunamilla oleville linnunpöntöille.Tarkistuksen jälkeen palaamme Stenarin tulipaikalle, jossa evästelemme nuotion ääressä. Mukaan sään mukainen vaatetus, eväät ja istuinalusta. Otamme myös jokusen risukeittimen Sepolta ja    Neuvosilta, jos vaikka keitämme nokipannukahvit/teet.

Ilmoittautumiset viimeistään pe 28.1. Mialle miaviret88@gmail.com tai puh.045-1319128. Kerro samalla tarvitsetko kyytiä tai pystytkö tarjoamaan sitä? Parkkipaikka tarkentuu niin, että tiedon saatte ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Varapäiväksi on ajateltu sitten su 30.1. samalla ohjeistuksella. Ilmoitamme lähtijöille mahdollisesta muutoksesta pe illalla säätiedotuksen jälkeen.

12.2.la      

Hiihto-/lumikenkäilyretki siirtyy 19.2.la:lle.

19.2.la      

Papinsaaren linnunpönttöjen tarkistusretki tehdään jää – ja lumitilanteen salliessa ko.päivänä hiihtäen tai vaihtoehtoisesti lumikengillä. Kierretään Papinsaari, mennään tulistelemaan Hannansaareen ja nauttimaan eväitä. Ilmoittautumiset samoin Mialle pe 18.2.mennessä.

Samalla voit kertoa tarvitsetko kyytiä tai voitko tarjota sitä. Lähtö Rientolasta klo 9 ja Hiidenrannan uimarannasta ( venelaituri) 9.30. Mukaan säänmukainen vaatetus, eväät ja istuinalusta.        

Huom! Varapäiväksi on ajateltu  su 20.2.samalla ohjeistuksella.

************************************************************

24.3.to      ViRetin K E V Ä T K O K O U S  Rientolassa klo 17.30 TERVETULOA!

************************************************************

Naapurista!

Espoon Retkeilijöiden Pyrypäivät Tervalammen Stenarissa 26.-27.2. la-su. Samalla vietetään Nuuksion kansallispuistojuhlaa su 27.2. Hilkka lähettää vielä kutsun lähempänä, josta sitten ilmoitetaan s-postilla ja ViRetin fb:ssä.

Varautumiskoulutus, jonka ER joutui perumaan Koronan takia, tullaan järjestämään sopivana ajankohtana kevään aikana. Siitäkin ilmoitetaan heti, kun päivä varmistuu.

Kummiseuroista!

Tiurahovin Ystävät järjestää keväällä mahdollisuuksien mukaan kaksi hiihtomatkaa. Ilmoittautumiset tiurahovi@gmail.com tai www.tiurahovi.fi. Lisätietoja myös Mialta miaviret88@gmail.com tai puh.045-1319128.

Johtokunnan psta,

Mia

Comments are closed.