VUODEN 2020 TOIMINTA ON ALKANUT VILKKAANA

Jäsentiedote 1/2020

 

Tervehdys!

 

Vihdin Retkeilijöiden  uusi toimintavuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin.

 Retki- EA-kurssi onnistui mielestäni loistavasti, vaikka emme saaneetkaan ihan kahtakymmentä osanottajaa. Hyvin kuitenkin. Kirsi oli valmistanut meille ihan oman kurssin ja Niina oli assistenttina.  Keittiöstä vastasivat Helli ja Riitta. ”Nuotiotulillakin” istuimme ja hoitelimme retkeläisten monenlaisia sattumuksia. KIITOS KAIKILLE!

 Kuvia löytyy ViRetin fb- ryhmästä ( suljettu) ja Vihdin Retkeilijät ry ViRet ( julkinen)

Kummiseuramme Salpausselän Samoojien Nurmion Helena oli  järjestänyt TRL:n seuroille mukavan kuntotapahtuman LIIKUNTAKESKUS PAJULAHTEEN Nastolaan 8.- 10.1., jonne osallistui  28 retkeiljää eri seuroista. ViRettiläisiä oli viisi. Tapahtuma oli hyvin järjestetty senioriretkeilijöille sopivaksi, joskin kiirettä piti, että ehti osallistua kaikkiin aktiviteetteihin. Vuoden päästä tammikuussa otetaan uusiksi aloittaessamme TRL:n juhlavuotta. Alustavasti olen luvannut olla sitä retkeilytoimikunnan jäsenenä organisoimassa. Pistäkää mietintään!

Lunta ei ole näille korkeuksille paljoa siunaantunut, eivätkä järvet ole kovinkaan vahvassa jäässä. Jää nähtäväksi  pääsemmekö helmikuun aikana tarkastamaan  linnunpönttöjä Papinsaareen. Odotellaan sopivia pakkasia ja ilmoitellaan mahdollisesta päivästä ( la tai su) s-postilla, www – sivuilla ja fb – ryhmissä.

Kummiseuraretkestä Rokuan kansallispuistoon viimeistä  ilmoittautumispäivää on jatkettu 20.2. saakka. Tällä hetkellä meitä on lähdössä kolme, joista kaksi jatkaa Rokualta vielä eteenpäin, joten takaisin pitää tulla yleisillä.  Siitä retkestä löytyy infoa edellisessä s-postissa, mutta laitan sen vielä tämän liitteeksi. Helmikuun 6. päivä on kummiseuramme HTR:n entisen puheenjohtajan ja aktiivin Matti Huttusen juhlapatikka Helsingissä hänen täyttäessään isoja vuosia. Siitä lisää s-postilla ym lähempänä.

Jälleen on tullut aika hoitaa jäsenmaksut  tälle vuodelle kuntoon. Syyskokouksessa emme nähneet tarpeelliseksi nostaa jäsenmaksuja. Mennään edesmenneen TRL:n puheenjohtajan Erkki Wikstenin sanoja lainatakseni ” KOHTUULLISEN KUPPAUKSEN PERIAATTEELLA” toistaiseksi: aikuiset 20€ vuosi ja lapset alle 15v. 6€. Tilille FI59 4006 1520  0029 51  VIITE 1614  viimeistään maaliskuun 31. päivään mennessä.

Vielä tiedoksi, että TIURAHOVIN YSTÄVÄT  ry ovat järjestämässä myös toista hiihtomatkaa Pääsiäismatkan täyttyessä  ÄKÄSLOMPOLOSTA noin 13 km päähän Tiurahoviin tilausbussilla 31.3.-6.4.  395€  mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään  25.

Ilmoittautumiset s-postilla tiurahovi@gmail.com tai www.tiurahovi.fi sivulla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset myös   Markku Lingren tai Raisa-Tiina Lahtinen 050 5308 913

Mukavaa kevätretkien odotusta!

Mia 

 

 

 

 

Comments are closed.